VAR HAMNAR DINA UPPGIFTER NÄR DU HANDLAR HOS OSS?

information om kreditkort, personnummer eller liknande), den adress vi ska skicka fakturorna till. 

DINA KUNDMAIL

Vi använder MS Office för vår kundservicemail och G-mail. När du mailar till info@sahandel raderar vi inkomna mail senast 2-3 månader efter att vi mottagit dom. 

När din beställning gått igenom skickas den till vårt affärssystem. Vi använder ett separat affärssystem för att knyta ihop  bokföring. Det är bara vi och tekniker hos vår datakonsult som har tillgång till systemet och ingen bearbetar dina uppgifter utom vi. 

HUR ANVÄNDER VI DEN HÄR INFORMATIONEN?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt  avbeställa vidare brev
och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen. 

VARFÖR SPARAR VI INFORMATION?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten. 

COOKIES

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg.

INFORMATION TILL ANDRA AKTÖRER

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

TA BORT DIN INFORMATION FRÅN VÅR DATABAS

Den information vi sparar finns bara som underlag för den ekonomiska transaktionen och behålls av legala skäl och kan därför inte raderas. 

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@sahandel.se

TILLGÅNG TILL, UPPDATERING OCH KORRIGERING AV DINA PERSONUPPGIFTER

Om du vill ha information enligt ovan ska du skicka begäran till oss. Begäran ska skickas till info@sahandel.se tillsammans med vidimerad kopia av giltig ID-handling.  Vi vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller betalningsuppgifter eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna  korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@sahandel.se    Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.